Dakle nekidan je radio normalno. Imao sam unutri zamjenske crne boje i original kolor, ali bile prazne. I danas odem i kupim zamjenske kolor i dodjem kuci pritisnem da se upali i krene rondat i sam stane

. I sta cu, ja ugasim i ponovo ono opet nista. Dakle nisam ni uspio staviti zamjenske kolor unutra. Uglavnom vi koji imate to cudo znat cete o cemu pricam. Dakle cuje se ono kad vrti nesto i nakon toga vrtenja treba nesto ko pucketat

, mislim pomice nesto. E meni odvrti i onda krene taj drugi dio i stane. Lampica svijetli normalno zeleno, pa malo narandjasto. Komp ga prepozna ispravno i u tom "bolesnom" stanju. Mislim eto neznam vise kako da opisem tu situaciju. Ako itko nesto zna neka mi se obrati, inace printer nema garanciju.
EDIT: evo probao sam nesto printat i imam ovaj eror
Canon PIXMA Error 6A00
Uglavnom nasao sam na netu da se mora nesto ocistiti ili mehanicki pomaknuti. Budem jos probao pa javim.
EDIT2: a evo radi ko bumbar
Dakle ugasio ga, uzo malo wc papira

, otvorio sve sto se dalo otvoriti i rucno pomakao glavu skroz lijevo. Potom papirom oblozio prst i i malo cacko po spuzvici di sjeda glava i pomakla se spuzva prema dolje i malo ja to pobriso. Vratim glavu upalim i eto ga na. A jesam se uplasio, a moram printat neku foru sestricni za svatove. Eto aj uzivajte.