View Single Post
Staro 11.06.2007., 04:49   #3744
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
nego pogledao sam upravo cijeli Deep Space9 sada neznam koliko je od vas tu pogledalo to ALI ima mi pun k**** nelogicnosti.

Prvo federaciju su osnovali ljudi i u nju su PRVI usli vulkanci, andorijanci i telariti (mozda sam fulao ime). Dok za klingonce uopce nisu znali da postoje. E sada u DS9 oni se bore protiv dominiona i tamo je u federaciji samo klingon empire dok romulanci gledaju sastrane... E pa sada mene zanima zasto je to tako kada nema logike ? uopce se nprikazuju niti andorijanci niti vulkanci. I imho da dodju andorijanci, vulkanci, telariti, klingonci i ljudi slomili bi dominion a ovako mi je mutavo gledati kako ima rupa u seriji...
Pa koliko ja znam svi brodovi od federacije su nastali zajednickim ulaganjem drugih rasa. Drugim rijecima poceli su zajedno raditi brodove, tako kada vidis jedan enterprise on je nastao radom i vulkanaca i andorijanaca i ljudi. Zasto nema svaka svoje brodove, zato kaj nije potrebno. Klingonci nisu dio federacije kao sto su to vulkanci ili andorijanci recimo. Dapace, nisu dali svoju cloacking tehnologiju uopce federaciji kaj ne.
  Reply With Quote