Citiraj:
Autor Problem
@De5tr0yer - ja sam time htio reci da još dugo ne namjeravam kupiti novi komp jer me i ovaj predobro služi  . Inace baš i nevolim takve za kakvog si me postavio ali ti opraštam 
|
sry, imao sam dojam da ces kupit komp uskoro...

eto onda se slazemo oko promjene kompa kad nam stvarno treba.
Citiraj:
Autor windfucker
@De5tr0yer:ima jedan mitski pojam,nešto što se zove (pazi sad!)-gušt.Neznam kol'ko si sa time upoznat,pa ću ti pokušati objasniti.Navedena,očito ponekad misaona imenica,nema prevelike veze sa logikom/pameću/isplativošću,ali ima itekakve sa osjećajem zadovoljstva pri posjedovanju predmeta koji uvijek imaju i nematerijalnu,dakle,iracionalnu vrijednost za vlasnike istih.Dakle,crniti ljude,makar i bilo baš onako kako si naveo (da te sad ne citiram),jednako je pametno kao i dovesti u pitanje zdrav razum/moral/kakve-god-vrijednosti-si-htio-istaknuti-gore ljudi koji u kompu imaju bilo kakvu grafu koja može potjerati/tjera igre (te ih isti,zamisli,posljedično i igraju,trošeći lovu/vrijeme/zdravlje samo da bi se,šta ono,hvalili da imaju najbolji score u susjedstvu?!). Ili svih onih koji računalo posdjeduju,a njime direkto ne zarađuju Kruh Naš Svagdašnji,kulaci bezbožni!
Kakvo svetogrđe!!! Ma,na lomaču sa njima! Il' barem na Goli Otok...a (pod)cijenjeni hardware konfiscirati/nacionalizirati Dekretom pri najbližem komesarijatu,te isti pravedno raspodijeliti u radničke ruke,koje će ga znati pretvoriti u gorenavedeni Kruh,sukladno moralnim tekovinama našega društva.
Jasnije sada?
NHF i tebi.
edit:@De5tr0yer:sad sam ti pogledao profil i godine,nisam više siguran da ćeš pravilno protumačiti napisano(ne,ne vrijeđam te,stariji će odmah iz teksta skužiti "o čem' ja to",nadam se da ćeš i ti).
A da ne bude totalni OT,mogu samo reći:hvala Bogu da će dx10 biti dostupan i u AGP-u,jer to je opet opcija više,a one su uvijek(i svugdje) dobrodošle.A korisnici će se već uklopiti "po vlastitom nahođenju" pri potencijalnoj nabavi.
LP
|
pazi sad: gušt je nesto sto meni ne nedostaje.konkretno, moja "zelena zvijer" je meni bozanstvo. kad ce krepat ici ce na privjesak nakon sto ga oblozim u kristalnu gumu.
godine nemaju veze sa ovim. svi misle da ljudi (namjerno pisem ljudi) od 16,17,18 godina nemaju pojma o "stvarnom" svijetu. shvacam sve sto si napisao, ali mislim da edit nije trebao.
naveo sam profesionalce koji rade u cadu, na njih sam mislio da zaraduju zbog onog sto rade.
jest da je jos uvijek ono sto najvise radim na kompu igranje, itekako sam svjestan da mi to nece biti zanimanje. to je meni vise kao odmor od svega.
iako ce neki gledat kak to da stoji ovo sto sam gore napisao a imam najjacu agp graf? imao sam 9550xt koja da mi nije crkla ne bi mijenjo dok ne bi komp zamijenio. raditi na rivi tnt2 je ubitacno, ne mogu doseci niti nativnu rezu monitora sa 85Hz. pa sam posegnuo dublje u SVOJ dzep (ne tatice) i kupio grafu da mi traje... jer tada nije bilo 7600gt za agp niti bilo koje druge novije generacije a 6800 su jednostavno bile preskupe (polovne grafe necu kupovat.
SRY na OT, debelom OT, ali vrijedilo je sve napisati i procitati.
dx10 revolucija? ako i samo ako ce doista biti onako kako su naveli: 90% performansi otpada na grafu.
ali mene nesto muci: sto je onda sa svim onim fizickim proracunima, kao kamo ce se nesto odbiti, utjecaj sile teze na strijele, metke itd. sto je do sad bilo pod kontrolom procesora? to ce ostati na procesoru, nema druge. dakle, revolucija NE. sareniji izgled--DA, bljestavilo--DA, nerealnost--i dalje DA itd u (polegnutu osmicu).