View Single Post
Staro 31.03.2007., 19:56   #10
beroland
to te ja pitam
Moj komp

beroland's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
ja misim da se ipak nece raditi o windozima
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
možda bi i mogo nabavit neku s***anu grafu kojoj je mema otišla, neki radeon 9200. valjda nema veze kaj nema slike. glavno da je on u win. ili to ne pali?
da, nisu windoze tu u điru, već mikrotik. Stvar je u BIOSU što neće uopće proć onaj self test na početku ako nema grafulje i/ili tastature.

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Kupi PCI grafičku po 20kn i bootaj s njom. I još ako kupiš koja radi za tih 20kn, nitko sretniji od tebe
Da bilo bi interesantno, no to mi nije opcija. Nisam dovoljno detaljno objasnio. Stvar je u tome da već imam neku PCI grafulju staru kramu koja radi, no ploča ima samo 3 PCI slota i sva tri mi trebaju za druge stvari: dva trebaju za LAN, a jedan za WLAN PCI karticu. U tome je kvaka.

Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Kaj se tipkovnice tice, mozes rastavit staru (moze i poluispravnu-polivenu sokom i sl) i izvadit tiskanu plocicu. Jucer sam jednu rastavljao, plocica je bila 7x4cm... Onda jednostavno ubodes kabel s plocicom na kraju da zavaras PC...
Thanks na preporuci. Lako moguće da će do toga morati doći.

beroland je offline   Reply With Quote