View Single Post
Staro 22.12.2006., 00:56   #24
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor DoDo Pregled postova
Ja nemam rijeci vise na ove vase bisere necu navodit tko sta nedamise
citirat.

1."sve ovisi o seriji i "čistoći" samog primjerka!"

2."kloknut je i moj preskot bio na 4 gige(3.8 za testiranje) pa je imao 33° sa BW se." <-Izjava stoljeca nadam se da to nije LOAD temp nego idle,jer
ako je load moralo ti je u sobi bit 0 C.

3."blok je stvarno jedan od boljih koje sam vidio"
Nemam rijeci na ovo ... blok je obican channel dizajn i to prolazi voda
s jednog kraja na drugi LOL????
Sta su onda ovi blokovi : : nono :

www.ekwaterblocks.com
http://www.petrastechshop.com/cpuwaterblocks.html

Ovi mora da su znanstvena fantastika.

IDA JEDINA PAMETNA IZJAVA S CIJELOG POSTA:

4."NE VJEROVAT SENZORIMA NA
PLOCI"

Ovo je za mene EOD,jer vec vidim spam po mom postu
HF : hello2 :

o boze ti si pun pameti i to ti niej bas na cast...ajde mi reci zasto onda odredene serije idu bolje POD 1.: goood : svaka ti dala na izjavi a cistoca same smjese je od velke vaznosti za MAX OC samog proca...ti si ocito popio prevec pameti o poluvodickim procesima i tome slicno...citaj ni ja neznam puno...a ti ovom izjavom jos puno manje

dakle prelazimo na tocku 2. temp sobe je bila oko 29-30 i time sam ubio vodeno od 2k kuna...ako znas imalo o vodenima onda ces znat i kako sam to napravio...isto tako ne pametuj dok nesto NE ISPROBAS jer ti praxa i teorija nisu JEDNOTEISTO (nadam se da je dost velko napisano jer si ocito corav-ili samo nadobudan)

skok na 3.nemam rijeci ni ja za tvoj debilizam, dizajniram blokove za vodena duze neg ti znas sto je voda valjda i meni ides pametovat...jedan od boljih sam naglasio od kupovnih isto tako ces znat posto se time bavis da su spiralni najbolji a oni spadaju u skupinu...hm da pameti moja: goood :
isto tako nakon njih dolaze tvoji famozni resetkasti koje hvalis u nebesa a u stvari niti jedan ne valja radi vrtloga gdje vecina proizvodaca grijesi i grijesi...simuliraj malo rad takvog bloka pas vidjet o cem ja to

inace ekwb je staro i o tome sam vec s nekim imao okrsaj...isto tako je to jedno te isti dizajn bloka ko u bw samo sto su mu kanalice drugacije izglodane...drugim rjecima protocni blok...koji si tako masno popljuvao

isto tako ahaha LOL usporedujes blok od 50tak $ sa cijelim vodenim za 50tak $ pametno nadasve pametno opet sve je isti princip!!!ima samo ta 2 gledano u sustini enivejz pazi kakvim argumentima to podkrijepljujes...ekipa je dobro vidjela kolko je taj moj "mod" napravio, jel tak nino5?

znanstvena fantazija su tvoje izjave koje su bazirane na razmisljanjima i teoriji a malo praxe jer nebi tako pricao da znas vise o tome, tipa zasto koristit Y a ne T razdjelnike kao u svom vodenom...no tvoj izbor:clap:

hvala sto potvrdujes moje pametne izjave, neznam zasto nisi sve no recimo ovak: dosta su precizni za svoju cijenu...

enivejz uzivaj sretan bozic, nova godina i sto sve ne i nemoj mislit da je umjece kupit gotove komponente i slozit ih! vec izradit svoje

mc_fish je offline   Reply With Quote