View Single Post
Staro 19.12.2006., 16:55   #1
Hrci
Premium

Datum registracije: Sep 2006
X1950 XTX ne radi??

Prije neki dan su mi stigle sve komponente za novi komp i krenuo sam u slaganje. Više manje sve je prošlo ok što se tiće nabavke, osim jedne "sitnice". U HG-spotu sam uzeo dotičnu grafičku, i to je jedino što sam kod njih uzimao. Kako je sve bilo na brzinu, tek kad sam došao doma sam skužio da je kutija već otvarana, te ona naljepnica pokidana na onoj vrečici. Reko sam da se neću sad oko tog zamarat, glavno da mi radi. Pogledam bolje i skužim da nema ni cd-a, odnosno drivera itd :mad: E sad su mi već digli živac, al dobro, progutao sam i to, iovako ću si skinut zadnji driver, tješim se. Da, znam, sramotno. I tako ja sve ugradio, upalio komp i ušao u bios. Taj čas kad sam upalio komp na trenutak je zasvijetlila crvena lampica na grafičkoj uz 6 pinski konektor gdje je dodatni naponski kabel uredno spojen, i sve je to ok, osim ventilatora, koji se - ne vrti. Laik sam pa mi nemojte zamjerit, no nisam odmah gasio jer sam mislio da će zavrtjet kad dosegne određenu temperaturu. U biosu sam bio 10-15 min, te sam skužio da se grafulja bolesno zagrijala, a ventilator -pogodli ste - ne radi. Kako nikad do sad nisam imao dotičnu grafičku, zamolio bi vas da mi kažete što da radim na kraju? Da odmah odem to reklamirat kod ovih muljatora ili se može još što napravit?

Unaprijed svima zahvaljujem
Hrci je offline   Reply With Quote