View Single Post
Staro 25.11.2006., 19:41   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor zole052 Pregled postova
imam doticnu graficku i "problem" je u ventilatoru...s vremenom postaje sve glasniji (nije do prasine)...
Hihi Leadtek sindrom... I meni je itekako poznat...

Dobro rješeno hlađenje u smislu odvodnje topline ali ventići su smeće, traju izgleda točno kolko i garancija...

Citiraj:
e sada ja bi probao iskljuciti ventilator zato sto stvarno nemam para za trositi na neki novi i tisi...
Probati?

Do or do not do, there is no try... (Yoda)

Citiraj:
pitanje je da li bi kartica izdrzala u radu bez ventilatora (kuciste mi ima dobrar protok zraka) ?
Nije pametno... : nono :

Vjerojatno nebi izgorila odma ali svakako nije pametno to napraviti ako baš nećeš investirati u drugi vent ni kune onda ćeš morati ili trpiti ili nešto drugo napraviti da direktno na nju puše, sam propuh kroz kantu teško da će bit dosta ma kakav on bio osim ako nemaš stvarno neko ekstremno kućište ali nekako sumnjam da bi u tom slučaju imao 6600 u njemu...

Na tvom mjestu bi ipak kupi neki hladnjak ili barem nekako neki vent od 80mm gore stavio da puše u nju...

Citiraj:
ako se kartica pregrije oce li jednostavno poceti bacati artefakte ili ce mi se ugasiti komp ili ce krepati graficka... to bi me tek skupo stajalo, hehe
Bilo što od ovoga se može desiti...