Citiraj:
Autor andjelina1
sad kužim od kud ti toliki živci...eto vidiš što žena napravi od muškarca: roller : ...postane čak i strpljivo biće....taj muškarac: lol2 :
pozdravi curu
|
- hehe ma.. ja sam uvijek strpljiv a tko zna i godine su tu pa možda zato...: lol2

samo si za jednu mrvicu starija...)
- pozdraviti curu???...ne diram zmaja dok spava... ( šalim se )
Citiraj:
čini mi se da se sjećam tih nekih kodiranja ili šifriranja...nešt je bilo kod tih postavki da namjestiš...pa kao onda je to sigurnije
pa to da je to loše je napisao rak...rekao je da mu to ide na živce i da je vrlo nesigurno
|
- ima rak pravo ali ipak treba staviti bar neku vrstu zaštite jer nisu svi toliko pametni i sposobni da upadnu unutra...
- onaj koji bude htio to učiniti i zna što radi neće ga ni sve to skupa zaustaviti, ali kome se isplati kad su gradovi puni otvorenih connection pointova pa je lakše se poslužiti na takvom "švedskom stolu"...
Citiraj:
ma neš sam se jedno vrijeme zanimala s tim...dok sam razmišljala o vajrles opciji,pa sam čak i malo njuškala po tim antenama i skužila da su super neke kantene...koje se rade od konzervi...
pa mi je čak palo na pamet da i ja zakoljem koju konzervu i pokušam napraviti kantenu...
i našla neke navodno super programe za traženje signala..i šta ja znam...
sejvala brdo informacija(i sa reinstalom pol pogubila)...
al onda je došao lovac i ponudio adsl za prihvatljivu lovu i eto...odustala sam od svojih izleta : evil :
|
- nisu kantene super nego dobro dođu za početak.. ima puno boljih i jačih a opet jednostavnih za napraviti ..ako te već zanimaju antene mogu ti ih poslati sve sa nacrtima..i nekim programima.. evo ti jedan
link za amos antene koje su mi se pokazale kao jako dobre iako ove nove modele nisam probao...