View Single Post
Staro 08.10.2006., 22:12   #527
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Slično bi se moglo reći i za ovu temu.
Zadnjih nekolko stranica je svađa-prepirka-on je bolji-kaj ti znaš-ja sam gledal/bil...i tak u začarani krug. Još kad sam pročital ovu temu, prešla me volja i za postanje na ovoj temi, a bome i za F1. Nema šanse da neko nekaj napiše, a da se njegov post/mišljenje ne razvleče, na bar 3-5 stranica omalovažavanja i ostalih popratnih efekata. Glavni akteri...sve sami stručnjaci, uvijek spremni, naoružani godinama praćenja F1, GB i GB-ima snimljenih utrka, odrasli s HRT-ovim najboljim sportskim komentarorom i najvećim poznavateljom F1 općenito...gosponom Blažićkom osobno. Žalosno je to...

Ako se je ko našel uvrijeđen mojim postom, nek isti prijavi moderatoru, organizirano (s istomišljenicima) podijeli nekolko reputacijskih negativnih bodova na moj račun...i svi sretni i zadovoljni.
Također rep i od mene, stvrano počneš nekakvu diskusiju kao moja tema za Schumia, eto ekipa uljeće....di je on velik, on je jadna, najbolji bolid....kada ih pitaš, pa dobro dajte jednog vrhunskog vozaća za kojeg vi mislite da je sušta suprotnost nitko se više nejvalja.

Ljudi to je F1, kuhinja prava, vrti se lova, koristi se i najmanja mogućnost za pobjedom. Dao bih desnu ruku da vidim nekog od vas poštenjačina kako bi samo tako nekoga pustili u zadnjoj utrci sezone gdje se odlučuje za naslov...je da bi, sigurno, zabio bih se u njega bez imalo beda, neka se on zabije u mene ako može...: DualWiel