01.09.2006., 02:04
|
|
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor raf
Kazem ne isplati im se spajati u selu jer ima premalo ljudi, opet zavisi koje selo koliko je daleko od grada, svemu i svacemu, ali neko malo selo nekoliko kilometara od grada sigurno nece radit jer im se NE ISPLATI. Em zato sto nema dovoljno ljudi, em zato sto im je premala zarada, kada budu neka sranja moraju slati tehničara do centrale tvom selu da provjeri sto vise kosta, itd.
Mislim ono, tebe ljuti to sto ti nenude adsl, a meni u centru zagreba jedini broadband je ADSL, nemogu uzeti ni kablovsku (ni DCM, ni global net), ni vodatelovu optiku, ni optimin adsl2+ (al dobro njega nude u nekolicini zgrada u Splitu).
Kuzis ja u centru metropole, nemam nista drugo osim t-coma, a objasnjenja od drugih gore navedenih trtki je ta da jednostavno nema dovoljne zainteresiranosti. I sada mi logicki reci ako nezele u centru ZG zasto bi u selu?
|
priče za malu djecu...
pa za koji qrac stavljat ljude na dsl kad se još sasvim pristojna lova na dail-upovima može utuć...
inače...vodovi se niš ne mjenjaju...sve ti ide preko istih kablova...sve što naprave u centrali je da onaj čiko zabode tvoje dvije parice u drugi slot i to je to 
Intel iCore i7 4702MQ 16GB DDR3 Intel HD 4600 GPU 14-inch LED-backlit fHD IPS (1920 x 1080, 300 nit) matte display Intel Wireless-N 7260, BlueTooth Samsung 850PRO 1TB Logitech M705 6cell baterija Windows 10 Pro 64bit
Pošteni trgovci: 1, 2, 3, 4
|
|
|