A evo,meni Ati rage 2+DVD,4mb pci radi već 10g u prvom kompjuteru,233mmx..i nikad ništa s njom,nema nikakav hladnjak,čak ni pasivac..tko je znao prije za to..: goood : ,a negdje 99te sam joj dodao V2,monstericu 8mb..isto radi kao sat..i igram katkad Deus Ex 1,na njoj..
Ma ja smatram da je danas to sve skupa debelo preforsirano,a cijenu toga plaćamo samo mi,potencijalni i postojeći igrači.Za ostali rad na kompu,osim CAD-a ,Video edit etc..zbilja ne trebaju grafe od par tisuća kunića..ne znam..Imao sam jednu Elsu isto tako davno,kad mi je frend posudio cijeli komp..i jednu STB Velocity..mislim danas pola ljudi ovdje nije za to čulo..ali wtf..nema veze...glavno da je lijepo upakirano u kutiju veličine za cipele..i da košta 4000kn..nema veze šta ljudi voze auto za te nofce..: evil :
I osvrt..na radeonku..imam 9800pro..r360 je,mislim,378/678 je Saphireova..i radi idealno sve je origigi na njoj,stock..već 6mj..a stalno se ili igram ili prčkam po VideoStudiu..ovisi to jaaako puno..čak ne o grafi..nego o korisnicima..koji ih ganjaju..
Sorry na dužini..pozdrav..