View Single Post
Staro 10.08.2006., 10:34   #18
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Bran
@ raf Samo kilometar dalje od mene se može uzeti adsl (znam jer mi starci u firmi imaju), a ja ne mogu tak da me to ljuti. Ja ih zovem i to im kažem, a njih boli ona stvar za mene, tak da ne želim imati posla s njima osim ako nisam prisiljen.

Zakaj ne bi trebali pokrivati? Ko me j**e jer nisam u gradu?
Kazem ne isplati im se spajati u selu jer ima premalo ljudi, opet zavisi koje selo koliko je daleko od grada, svemu i svacemu, ali neko malo selo nekoliko kilometara od grada sigurno nece radit jer im se NE ISPLATI. Em zato sto nema dovoljno ljudi, em zato sto im je premala zarada, kada budu neka sranja moraju slati tehničara do centrale tvom selu da provjeri sto vise kosta, itd.

Mislim ono, tebe ljuti to sto ti nenude adsl, a meni u centru zagreba jedini broadband je ADSL, nemogu uzeti ni kablovsku (ni DCM, ni global net), ni vodatelovu optiku, ni optimin adsl2+ (al dobro njega nude u nekolicini zgrada u Splitu).

Kuzis ja u centru metropole, nemam nista drugo osim t-coma, a objasnjenja od drugih gore navedenih trtki je ta da jednostavno nema dovoljne zainteresiranosti. I sada mi logicki reci ako nezele u centru ZG zasto bi u selu?
raf je offline   Reply With Quote