.................
aj sad procitaj sta si napiso.."ako je samo udri razvali"..pa to su "te" ( doom 1,2 duke nukem)
a ovo za UT 2k3...pa ti uopce ne kuzis za koga je napravljena ta igra.Ta igra je napravljena SAMO za multiplayer, a SINGLE je tu samo da bi provjezbao aim...
eto toliko

[/B][/QUOTE]
*takes a deep breath*
Sine razbludni ....
Igrao sam i znam igrati FPS igre.
Nisam igrao Q3 ( barem ne aktivno, zbog CD keya i moje škrtosti ) igrao sam UT u klanu. Kaj se toga tiće drago mi je zbog tebe kaj igraš Q3, samo ti daj i nemoj mi se tu prijetiti ko da imaš 12 godina, tha pa ljudi smo
Heh sad, dali kužim za koga je UT2k3 --- svakako, igrao online, lijpo, šareno i presporo ( ne FPS count, već takt igre ). UT je daleko bolji zbog fast paced tipa igre, adrenalin bolje napumpa nego njegov šrot nastavak.
Sad kužilice moje --- U2 jest Unreal 2, drugim riječima single player igra koja NEMA multi. Dali ti razumiješ razliku

. Sad kad smo riješili razliku između UT3k3 i U2 možemo dalje ....
Doom ]i[ se bazira na jednom zastarjelom konceptu, isključivo akcija bez interakcije. Idi tamo ravno i pucaj, zašto bi sad ti lutao po nivou i ne znam ti ja mogao na više načina nešto napraviti

. Takove igre, osim ako su jebeno dobro tempirane ( sreća ) , imaju jako loš odziv. Ovo je singleplayer igra --- vveeeliikkkii minus. Iako rade na Q4, kakav je to izgovor.
My point je bio ... prošlo je vrijeme tih pucaćina. Igra izlazi NAKON HL2 i Deus Ex 2. Jaka konkurencija koja se tek treba dokazati, ali po konceptu igre bolja ( čitaj ima se kaj raditi nakon 3 dana igranja ) od D3.
Sad dali možeš pljuvati ono kaj nisi vidio --- da ako imaš detaljan opis ala preview i komentare onih koji stvaraju igru. Sad dali će igra zadržati koncept do gold-a, pitanje je, ali ako mijenjaju koncepta -- eto ti velike odgode