View Single Post
Staro 17.02.2026., 19:55   #1385
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Preporuka routera

Citiraj:
Autor dubrava Pregled postova
[

A ako trazim tcom da mi ostave ont zbog switcha i rutera u dnevnom, kad je vec spojeno tako, da li to prolazi tako? Ne vidim zasto bi ga prisilno micali uz novi tehnicolor. A pretpostavljam da bi on imao bolji signal i bolje podnosio vise spojenih uređaja od trenutnog Arcadyana. A mesh jedan mogu naruciti pa ako slucajno ne bude potrebe vratim samo mesh.
Tehnicolor je all in one router i prebacuju te u rdk platformu pa taj ont miču jer ne sluzi nicemu. Ja sigurno ne bih uzeo tehnicolor nego zadrzao postojece i umjesto speedporta stavio neki bolji. Wifi tehnologija ne znaci jaci signal. Ja sam ostao na 2x fritzbox bez wifi6/7 jer mi oba povezani kablom u mesh pokrivaju kuću i rade bolje nego neki s dugackim antenama. Za sada poslusaj preporuke Karla i Nikkyja pa povezi na onaj nacin. Ako ti kasnije signal bude problem, sve se lakse rijesi kad nemas RDK i tehnicolor. Ja imam rdk i tehnicolor ciji wifi ne koristim te ta 2 fritza su spojena na njega i ne mijenjam ga za ont iz drugih razloga ali da mi ne treba sigurno ne bih njega imao kao glavni router jer nije stabilan niti mu valja wifi nesto posebno

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 17.02.2026. u 20:29.
spawn je offline   Reply With Quote