Citiraj:
Autor dubrava
[
A ako trazim tcom da mi ostave ont zbog switcha i rutera u dnevnom, kad je vec spojeno tako, da li to prolazi tako? Ne vidim zasto bi ga prisilno micali uz novi tehnicolor. A pretpostavljam da bi on imao bolji signal i bolje podnosio vise spojenih uređaja od trenutnog Arcadyana. A mesh jedan mogu naruciti pa ako slucajno ne bude potrebe vratim samo mesh.
|
Tehnicolor je all in one router i prebacuju te u rdk platformu pa taj ont miču jer ne sluzi nicemu. Ja sigurno ne bih uzeo tehnicolor nego zadrzao postojece i umjesto speedporta stavio neki bolji. Wifi tehnologija ne znaci jaci signal. Ja sam ostao na 2x fritzbox bez wifi6/7 jer mi oba povezani kablom u mesh pokrivaju kuću i rade bolje nego neki s dugackim antenama. Za sada poslusaj preporuke Karla i Nikkyja pa povezi na onaj nacin. Ako ti kasnije signal bude problem, sve se lakse rijesi kad nemas RDK i tehnicolor. Ja imam rdk i tehnicolor ciji wifi ne koristim te ta 2 fritza su spojena na njega i ne mijenjam ga za ont iz drugih razloga ali da mi ne treba sigurno ne bih njega imao kao glavni router jer nije stabilan niti mu valja wifi nesto posebno