View Single Post
Staro 27.11.2025., 06:40   #12
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Frung Pregled postova
Friško odigrao Outlawse, uf sanjat ću onaj sawmill, totalno flashback na Dark Forces level s onom kanalizacijom, gubiš se sam tak.
Ovi dodatni missioni bolje da ih nema, tri koplja niži lvl contenta.

Nego, notable pc games westerni, dodao bih Call of Juarez: Gunslinger.

A meni je zanimljivija vijest da uskoro dolazi Blood od Nightdivea, a kad su već odškrinuli vrata Monolitha, navodno postoje mogućnosti za NOLF A kad već to odrade, pa valjda budu i SHOGO
Blood je pred koju godinu remasteriran(Blood: Fresh Supply) . Ovo je samo neki update sa dodatnim misijama (Blood: ReFreshed Supply).
EDIT: I vidim da su na steamu vlasnici originalnog remastera "oduševljeni" što ovaj upgrade moraju platiti.

NOLF radi uredno na w10, oba. Treba samo pročitati pc gaming wiki. A ja bi inače najradije neki remaster monolithovog AvP 2, ta mi je najbolja u tom serijalu.

A kad smo kod Outlawsa, ovo je inače trebao biti besplatan source engine kao i za prvi Dark Forces, ali je ND odmah "zgrabio" autora (što je zapravo super jer mislim da je bi ovakvi pojedinci trebali dobiti nagradu za svoj trud), tako da je DF još izdan u praktički istom izdanju đabe (mislim da samo filmići nisu remasterirani), dok je Outlaws stopiran i ide samo u ND varijanti.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 27.11.2025. u 06:49.
Disco je online   Reply With Quote