Tema: Automobili
View Single Post
Staro Jučer, 09:38   #84180
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nova Astra mi odlično izgleda (pogotovo u crnoj i crvenoj boji), i taj dizajn su sad nakačili na sve modele, a jedino na Astri funkcionira.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Je lijepo izgleda. Malo mi na Mustanga vuce.
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Meni se nova Astra ispocetka jako dopala ali kad sam sjeo unutra sam se iskreno razocarao - sve puno jeftine glossy plastike i opcenito tvrde plastike i ostalih jeftinijih materijala u konbinaciji sa totalnim nedostatkom smisla za ikakav dizajn interijera, sve samo nakeljeno gdje ima mjesta. S obzirom na Stelantis motore ne vidim vise smisla u kupnji Opela kao "njemackog proizvoda". Astra K sa slabijom opremom je bila plasticnjak iznutra ali sve je bilo nekak "normalizirano"...neznam kak bi to objasnil. Nije bilo ovih glossy i digitaliziranih sranja, bio je jednostavan auto.
Imam cast voziti novu Astru (iz rent-a-cara) i iskreno se nadam da je to neka kvazi oprema za rent-a-car, bikoz, rant mode on:

Plastika je tvrda kao u kadetu iz 85-te.
Na vratima arm-rest ubija od tvrdoce
Central konzola nema prakticki nikakav arm-rest, nego se ruka opet nalegne na neki od fensi ostrih rubova, super kad moras odvaliti 2000km u 5 dana.
"infotainment" i glavni ekran su slagala valjda djeca u vrticu
Nema kukica za objesiti odjecu na rukohvatima iznad vrata
Benzinac mlinac za kavu, ah boze moj.
AGR vozacki sic se stvarno moze namjestiti na sve nacine, ali daleki pad kvalitete u odnosu na stari AGR.

Eh sad, automatik salta OK, ali creep mode kad se pusta kocnica je preagresivan za moj gust, ali ajde, to je valjda stvar navike.

Would skip this one ^^

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je online   Reply With Quote