Ovaj tjedan odradio cca 800km matorim švapskim krampom.
ZG-Posedarje autocestom pa lokalnom do Zadra. Malo po ZD pa opet lokalnom do Vodica.
Nazad isto tak državnom cestom samo smo produžili prvo do Starigrad Paklenice, a onda magistralom do Senja pa na Žutu lokvu i autocestom do ZG.
Ugodna vožnja dok ne naletiš na ekipu koja se boji obić šleper na magistrali
Ceh, oko 80 litara ilitga oko 60€ LPG-a, čist proistojno za matorog švabu.
Citiraj:
Autor Hamm
Jel netko zadnjih mejseci išao do lašiča po gume? Jel i dalje demontaža/montaža besplatna?
BRIDGESTONE Turanza All Season 6 225/55R19 99V 153,81 eur u gumaxx
Lašić 141,52
12,29 * 4 = 49,16 eura
BRIDGESTONE Turanza All Season 6 205/55R16 94V XL 99,51 eur u gumaxx
88,93 eura
10,58 - 4 = 42,32 eura
91,48 eura jeftinije samo gume. 
|
Jesi ziher da hoćeš tu Turanzu? IMHO radije bi išao na Conti ASC2 ako hoćeš premium brand. U protivnom od te Turanze je u testovima bolji osjetno jeftiniji Maxxis Premitra AP3.
https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tes...s-for-2025.htm
Citiraj:
Autor Pupo
Izgleda da sam ja jedini kojemu su "stare" kazaljke ljepše. Ne kažem da nema digitalnih prekrasnih, ali daj mi old skul kazaljku za obrtaljku
|
Mislim da većina starije ekipe preferira analogne čukice. Analogne kazaljke FTW
Citiraj:
Autor KrunoSTc
U pravilu mu ništa ne fali, samo mi je u glavi kada se s njime pređe preko 200k km što će biti a s druge strane opet davati 10+k eur za opet rabljeno.
Cx5 mi je ubiti prvi izbor, ali automatici su rijetki kod nas.
|
Niš, imat će preko 200k.
To što kod nas ljudi kupe izgaženi vagen/audi/bmw sa 199k na satu a realno ima 499k pa im krepava sve od reda je drugi par rukava.
Kad vidim po našim oglasnicima interijere premium marki za koje vele da ima stvarnih 150k zlo mi dođe