View Single Post
Staro 24.07.2025., 22:38   #671
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sad je trenutno Sole Energy made for Huawei solar Ltd. bla bla 100Ah ganc nova LiFeP04 1280Wh 12,8V baterija. Ova stara od 300Ah je gel i nju sam vjerojatno usrao s ovim mučenjem,vjerojatno je ubijena ali to još imam provjeriti jer ako je do panela, ispraznit će svaku pa i nju jer džaba se puni kad je nešto jede. Olovne i gel baš i ne praštaju duboka pražnjenja a litij trpi svašta pa neka mi je Bog na pomoći. Ovu od 300Ah bih sad kad je ne koristim doterao doma da ju napunim ali je 81kg u njoj i još su mi jaja po stepenicama dolje a u dvojicu smo je nosili... Matematički,nju bi moj punjač praznu napunio za nekih 38 sati jer može punit s 8A struje pa je 300/8 tu negdje,ako nađem kojeg balvana da je isteglimo mogo bi je probat spasit ako mi dozvoli.
Live:
Spojio sam se na pametnu utičnicu u 20:24 i u 21:07 i nije vukla ništa u oba slučaja tj. termostat je ugasio frižider/kompresor tj. tako me potrefilo da sam naletio kad ne radi. Onda sam se sad prije desetak minuta spojio i frižider je radio tj. kompresor se uključio i u tome trenutku utičnica očitava 65W tereta što govori da se pali i gasi uredno tj. nije zapeo pa da se ne gasi nikako kako smo možda mislili. I finalno sad nakon desetak minuta otkad sam ga ufatio da radi, sad sam ga ufatio da se kompresor isključio što eto sugerira da imam normalan frižider.
Struje zasad ima pošto mogu uć u kameru i u pametnu utičnicu. Bumo videli. Fingers crossed.

Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote