Citiraj:
Autor xlr
Ili uzmes nove gume i neka ti ih smontiraju prije isporuke (meni su to napravili besplatno), a tvornicke prodaj dok su friske. Ovisno koje gume ti dolaze na autu, ako su neke poznatije lakse ce otici dalje kao nevozene. Meni su bile neke ecocontact, jbga trebao sam spustiti cijenu jer ocito nisu bas trazene i glupa je dimenzija, ali barem sam si dijelom kompenzirao nove cjelogodisnje.
Mozda bi i vozio neko vrijeme te ecocontact da nije bio 8.mj i jesen pred vratima
|
A razmišljao sam i o tome ali em bi ih morao privremeno spremiti negdje dok ih ne prodam (gdje će mi sigurno smetati), em mi se tako neda baviti s prodajom
Ma ja se nadam nekom ljudskom dogovoru s ovima iz VW-a, makar izgubio i par sto EUR.
A ako ne ide, svo zlo u tome da mjenjam gume iduće 3 sezone
Citiraj:
Autor zgmmax
Kod mene ih je bilo samo u 18" veličini
I onda sam radi toga morao uzet odvojeno 2 paketa opreme što je bilo nekih 800e više.
Jer su bili u nekom zajedničkom akcijskom paketu al su dolazili sa 20" kotačima, a to fakat nisam htio jer poznanik ima XC60 na 20" i njemu je CrossClimate 300e komad
Gledo jučer kolko košta kod nas Vector 4season i u vulkalu su 150€
Hankok Kinergy za Suzukia sam platio 82e u Sloveniji
|
Uff da 1200 EUR za gume dati, ne zanima me takav sport

Moram baš pogledati koliko će me ispasti za moju dimenziju (18" je ali nisam gledao točno koje, a cjene tu isto znaju solidno varirati).
EDIT:
235/55, super, tu sam i ja oko 150 EUR za goodyear!
To mi je već ok.
Nisam sad pratio neko vrijeme kakva je situacija sa zadnjim generacijama all season guma, kakav je odnos između continentala, goodyeara, hankoka...
Kad sam uzimao je 4 season bila u top 3, nešto mrvu lošija od cc, a dosta me jeftinije ispala.