Citiraj:
Autor 1v@n
S obzirom da ovdje imam samo ručne autopraone, koje deru oko £30-40 za unutarnje i vanjsko pranje i to još odrade preko #urca, nemam puno izbora.
|
Sta nema gore ovih samousluznih autopraona kojih kod nas ima na svakom cosku?
Gdje sa miniwashem sam operes auto?
Imam doma i dvoriste i miniwash, pa bi mogao sam prati auto, ali problem je sto gleda na zapadnu stranu, pa cijeli dan pici sunce. Pa onda sam mogu oprati pocevsi u 19:00-19:30 kada malo hlada dohvati od kuca preko ili hvatati oblacni dan. A i vise nemam bas volje vaditi svu skalameriju za pranje, pa onda poslije vracati i to.
Tako da auto sam operem mozda 1-2 puta godisnje doma i to u pravilu nakon zime da odradim ono temeljito proljetno ciscenje.
Ostatak godine iskljucivo u samousluznoj autopraoni, ima jedna blizu mene koja je izvana poprilicno neugledna, ali na njoj se i najprljaviji auto odlicno opere. I imaju demineraliziranu vodu, pa poslije pranja nije potrebno brisanje, ne ostane nista. Doduse, pomaze i sto su oba auta bijela, pa i ako slucajno i ostane kakva piknjica od osusene vode ona se ne vidi osim ako bas ides buljiti u lak i traziti ju