Citiraj:
Autor calypso
A isto kao i pojacala u audio svijetu... Ako imas pojacalo od 200W, onda ces moci dobiti cijelu dinamiku na tihom slusanju iz jednostavnog razloga sto se to pojacalo uopce ne trudi, nego jednostavno moze... Ako ces pak imati pojacalo od 30W, a jbg, to niti moze, niti zna i onda sve zvuci ko drek...
Tako i auti... Imas 55KS, probaj vozit 130 na autoputu, sve vristi, trese se, itd... Imas auto od 500KS, njemu 150 na autoputu ne predstavlja nista... Tiho, mirno, glatko, ugodno...
|
Ma da, kažem, to sve ima benefite.
Kad čujem da mi netko kaže ne treba ništa više od 150KS, nemaš se gdje s tim voziti, mrak mi padne na oči... Jer imati 500KS, znači, gas do daske, do semafora, kočnica u zadnji čas i opet gas dodaske, autoput do blokade itd... Jer više konja znači voziti se brže. Ne razumijem tu poveznicu.
Auto s 150 i s 500ks u većini slučajeva je nakon par dana samo normalan auto, brojke su nevažne. Ja sam prvih 3 dana vožnje ovog gore spomenutog BMW-a samo se vozio, posjetili sve kumove, frendove, samo smo se vozili. 4. dan je bio prijevozno sredstvo za more. Na moru ga nisam ni palio. Jebiga, alat kao i svaki drugi.