Citiraj:
Autor Hamm
Sve je to ok ali nekome je taj euro 4 ili euro 5 jedino kaj ima i kaj si moze priustiti. Sada okrenes plocu i kazes zar ja ne bi mogao svoje dijete negdje odvesti?
Velim, jesam da se maknu stari auti s ceste ali uz poticaje, a ne zabrane. Bilo ni svima bolje da vozimo euro 6 i bok.
|
Ja sam uvijek za poticaje za ovakve stvari, ali ne ovako glupe poticaje kakve mi imamo.
Lijepo staviš fiksno pravilo da npr. idućih 5 godina država ne naplaćuje PDV na sve aute, a na EV da ostavi da je 0 EUR PPMV (da ima dodatne razlike između EV i ICE).
I naravno uz regulaciju toga da nam cijena uistinu odgovara EU prosjeku kad bi se u matičnim državama isto maknuo porez (da nas ne mažu ove auto kuće, jer bi svaki rođo išao na logiku "teb' decet posto meni dvanajst").
Pa da vidiš zamjene voznog reda u pravom broju.
A ne ove gluposti gdje podjele putem najbržeg prsta nekom manjem broju ljudi.
Citiraj:
Autor zkljaja
U postu prije sam napisao čast izuzetcima, ali izuzetak ne čini pravilo.
+ ovo kaj je Hamm napisao
|
Ok, ali svejedno nema smisla biti kontra svega samo reda radi jer eto "ima toga puno što nevalja".
Citiraj:
Autor MAGARAC
U Zagrebu su za zagadenost dobrim djelom krivi KAMIONI i nesto manje autobusi.. Prosjecan kiper na nekom vecem gradilistu je MAN iz 90tih a gradi se puno i ne znam kad sam zadnji put vidio nov kiper na cesti. Holding vozi Mercedese NGove iz ranih 90tih, u cistoci isto ima bisera i to ne malo. Jedan takav 30 godina star kamion sa motorom koji je 10x veci od avg motora u autu, bez ikakve ekologije zagadi ko sto dizel auti sa DPFovima.
|
Ma naravno, treba po svemu udarati.
Holding je dosta novih kamiona kupio zadnjih godinu dana, a i najavljuju još dosta toga. I dalje je dosta toga diesel ali bar su novije generacije koje ipak osjetno manje zagađuju.
A vidiš da se nabavlja i masu el. buseva koji će po malo phase outati diesel buseve.