Citiraj:
Autor strgani
Đizs, ja lani uzeo Genesisa 3.8 s full opremom (awd, 315hp, sva sjedala na struju, grijana i ventilirana, 8sp AT, dupla panorama itd),i 64k km za 27k €.
|
A dobro, nije to isto rekao bih. Superbica 2019, 2.0 benzin, 280ks je isto cca oko 35k bila 2019. Nisam htio potrošaća velikog. Naravno, isto u full opremi.
Genesis je rijedak, Hyundai je, 3.8 nije nešto što je većini ljudi interesantno itd. Ako se dobro sjećam, to je i dosta stariji auto, pa mi se ne čini i nešto dobar deal, ali to sam ja. Nisam fan Hyundaia.
Da se razumijemo, svatko svog konja hvali, tako da ti vidiš u svojoj kupnji zadovoljstvo, to je najvažnije.
Ako ti išta znači, kupio sam ženi novu Kiu Rio u trgovini, 2012. Najgori auto koji sam imao, nikad više Kiu, tako da, nije da sve što kupim valja.
Citiraj:
Autor Bubba
Mislim da sam vidio da je ova tvoja napucana do jaja (ova moja nema niti kozu, niti navigaciju, niti grijanja sjedala i slicno - i iskreno BMK), ali svejedno... dakle prakticki duplo skuplje nego godinu prije. Uzas jbt...
|
Ma je, ali takvu istu je frend kupio godinu prije mene, znači godinu mlađu za 24k.