Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.11.2024., 09:36   #76922
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor strgani Pregled postova
Đizs, ja lani uzeo Genesisa 3.8 s full opremom (awd, 315hp, sva sjedala na struju, grijana i ventilirana, 8sp AT, dupla panorama itd),i 64k km za 27k €.
A dobro, nije to isto rekao bih. Superbica 2019, 2.0 benzin, 280ks je isto cca oko 35k bila 2019. Nisam htio potrošaća velikog. Naravno, isto u full opremi.

Genesis je rijedak, Hyundai je, 3.8 nije nešto što je većini ljudi interesantno itd. Ako se dobro sjećam, to je i dosta stariji auto, pa mi se ne čini i nešto dobar deal, ali to sam ja. Nisam fan Hyundaia.

Da se razumijemo, svatko svog konja hvali, tako da ti vidiš u svojoj kupnji zadovoljstvo, to je najvažnije.

Ako ti išta znači, kupio sam ženi novu Kiu Rio u trgovini, 2012. Najgori auto koji sam imao, nikad više Kiu, tako da, nije da sve što kupim valja.

Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Mislim da sam vidio da je ova tvoja napucana do jaja (ova moja nema niti kozu, niti navigaciju, niti grijanja sjedala i slicno - i iskreno BMK), ali svejedno... dakle prakticki duplo skuplje nego godinu prije. Uzas jbt...
Ma je, ali takvu istu je frend kupio godinu prije mene, znači godinu mlađu za 24k.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.11.2024. u 09:42.
Mommistake je offline   Reply With Quote