Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.08.2022., 14:07   #62424
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
@visage Imaš vani (npr. DE) tzv. sezonske tablice. Npr. imaš kabrija kojeg hoćeš voziti samo ljeti. Regaš ga sezonskom tablicom na 3 mjeseca i voziš samo ljeti. Adekvatno tome plaćaš osiguranje.
Pa vanjskim primjerima se i povodim, ali ih dozivam u kontekstu nasih prilika. Navodno je bila inicijativa prije koju godinu da se ide ili pokusa tim putem i kod nas.

Ima li poremecenija, apsurdnija slika od one, u kojoj covjek iz salona s nula kilomatara limuzinom, spusta se na valjke u ispitnoj stanici?

A oni "studiozno" gledaju parametre, auta kome vozac jos ni zagrijao motor posteno

Moj Ivica vozi tri auta na istu regu. Jedino, zena on i obitelj, stomatologija, plasticar (zena) i sve medicinarije, dolazu u HR, jer, nedaj boze razboljeti se u Lausanni, pricam za one koji nemaju osiguranje ili novca. Moze slobodno umrijeti, sustav nema milosti.

Citiraj:
Autor murina Pregled postova
Bilo bi super da mogu placati po kilometrazi ali to se nece dogoditi
Ustavni politicki je srusio dva referenduma, slozeni kadrovi dvaju stranaka, na daljinski kad treba blokiraju volju gradjana. Ako se ljudi ne pomaknu, nikad necemo ni ostvariti. Treba se ogranizirati, omasoviti, vani ide, kod nas, samo kukanje dok se ispijaju kave i kuka o nepravdi.

Jel ima smisla da placas istu cifru za GTV-ku, koju, koliko si je ove godine uspio posetno provozati? Volva, koji mi stoji u garazi, ako sam 20 puta ove godine prelazio granu ili potegnuo dalje, dok i gradskog pored romobila, znatno manje sam vozio, nego inace. A moze se i EU ECO moment manipulacije iskoristiti eco/planet sparanju i prema nasim guzonjama, samo treba nesto sastaviti i poceti gurati.

....
Visage je offline   Reply With Quote