Citiraj:
Autor John Creasy
1 long beep and 2 short beep:Graphic card error
čudno pomalo, nova ti je ploča, nova grafa - nema razloga da sere (bude nekompatibilno ili nešto)
1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)
jesi probao grafu stavit u drugi slot, čisto da vidiš hoće se ploča opet javit s beepovima?
ne znam dal može biti problem s izlazima na grafi (s obzirom da kažeš da ti preko hdmi radi normalno), ali jesi probao iskopčat monitor s grafe (dp) i onda upalit komp, pa probat ukopčat kabel dok se pali?
|
Eto uredio "moj komp" sada je kako je.
Sve je počelo kada sam kupio monitor 32", prvo sam kupio samsung G7 i isti problemi, vratim monitor "kao" u kvaru je, a i nije mi baš sjeo. Odo u links po acera i isti problemi. Sa Dellom od 24" i 144hz sve je radilo preko DP, nikada nisam ni koristio HDMI. Nakupovao se kablova i ištekavo svega i svačeg i ništa. Sada sam nanovo (jučer) promjenio i ploču (b550 za B450) i opet. Čini mi se da grafa nešto serucka (možda, al možda napajanje) al sada je na 32C s 1000rpm fanovi i u igrama ide sasvim ok. Forza 5 91fps...
edit: ma boli me, ova moja metoda funkcionira i to je to... živijet ću s tim, žive ljudi i s gorim stvarima.