View Single Post
Staro 11.12.2021., 17:25   #36
rokonja
Premium
Moj komp

rokonja's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
1 long beep and 2 short beep:Graphic card error

čudno pomalo, nova ti je ploča, nova grafa - nema razloga da sere (bude nekompatibilno ili nešto)

1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4)

jesi probao grafu stavit u drugi slot, čisto da vidiš hoće se ploča opet javit s beepovima?

ne znam dal može biti problem s izlazima na grafi (s obzirom da kažeš da ti preko hdmi radi normalno), ali jesi probao iskopčat monitor s grafe (dp) i onda upalit komp, pa probat ukopčat kabel dok se pali?

Eto uredio "moj komp" sada je kako je.

Sve je počelo kada sam kupio monitor 32", prvo sam kupio samsung G7 i isti problemi, vratim monitor "kao" u kvaru je, a i nije mi baš sjeo. Odo u links po acera i isti problemi. Sa Dellom od 24" i 144hz sve je radilo preko DP, nikada nisam ni koristio HDMI. Nakupovao se kablova i ištekavo svega i svačeg i ništa. Sada sam nanovo (jučer) promjenio i ploču (b550 za B450) i opet. Čini mi se da grafa nešto serucka (možda, al možda napajanje) al sada je na 32C s 1000rpm fanovi i u igrama ide sasvim ok. Forza 5 91fps...

edit: ma boli me, ova moja metoda funkcionira i to je to... živijet ću s tim, žive ljudi i s gorim stvarima.
rokonja je offline   Reply With Quote