Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.08.2021., 14:27   #56086
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A polo je mali golf, a vw up je mali polo, a pasat je tromi arteon i tako Glupave usporedbe.

Golf i Octavija pokrivaju dva različita segmenta tržišta i ne kupuje ih vjerujem isti profil ljudi.
Polo ne spada u istu klasu kao Golf, on ima svoju klasu odnosno segment.

Golf i Octavija pokrivaju isto tržište, netko tko želi za iste novce malo više prostora uzet će octaviju a ne golfa, onaj ko želi ime ispred malo više prostora uzet će golf.
Jedino što golf nema a octavima ima je limuzina iliti sedan odnosno octavija nema HB.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
I dalje je. Skupa je fakat preskupa kao i SVE danas ali stvarno je dobra kupnja.

Jasno da za malo više novaca tipa 180-185k kn možeš dobiti toyotu sa spomenutim multilinkom ali tako malo po malo možemo dogurati do finih iznosa.
Nije, nije jer za manje para dobiješ više auta kod ostalih, konkretno ono kaj sam ja gledao ceed karavan i corolla karavan daju za 15ak% manje love bolji ili u najgorem slučaju isti auto. Što znači da octavija više nije best buy.
Ne znam kak je kod meganea, 308 i ostalih.
Kaj se toyote tiče za 150k kn dobiješ isto odnosno više u odnosu na octaviju za 170k kn, jedino kaj kod octavije možeš uzet dizel.

Smiješno je da octavija nudi multilink tek kad daš 270k kn

Nije samo to problem octavije nego i drugih firmi, golf, focus, octavija itd nemaju multilink u nekakvoj normalnoj opremi sa normalnim motorom.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote