Pa forum je tu da se raspravljamo i debatiramo, nismo u crkvi da je jedan pop i da svi klimamo glavama i ponavljamo ono kaj on veli.
A hw koji je u našem posjedu je nama samima na raspolaganju da sa njim radimo što hočemo i kako hocemo. Netko ce reci da je bogohulno oc-ati stvari, netko ce reci da je suludo koristiti SSD umjesto mehanike ili kartice u DOS konfama umjesto diskova, a netko ce reci da je bogohulno ono sto ja radim sa svojim nabrijanim i ultra time nekorektnim konfama. I to je sasvim u redu

Nek svatko fura kaj ga veseli i kako ga veseli i bok
Ali nažalost, a potvrditi ce ti i ostali da c2d procesori, cak i quadovi, su lagano na zalazu i možda je ta konfa sad dobra ali uz šlamperaj i glad današnjeg weba za 2 godine surfanje ce ti postati problem na toj konfi, i vjerovatno ces morati ipak u neki upgrade bar kakav takav. Ali neka te to ne brine, sto modernije to dosadnije za prckanje po mom iskustvu, ja kad sam uzeo novu konfu sam bio sav vesel kako se bude igrao sa klokanjem ali sam vrlo brzo skuzio da je AMD napravio tako dobar posao sa "auto-ocom" da kaj god radim rucno oc zavrsim unutar margine greške ili 1-2% ispod onoga kaj sustav radi automatikom

A druga stvar je da sam skuzio da je to nepotrebno za moje gaming/multimedia potrebe.
Tako da have no fear od novog techa, u odnosu na stari hw kompliciran je kao lego kockice, popikaš i vozi, sve uglavnom radi samo na tebi je da sloziš os i drivere (čak niti to u slucaju w10, on si ih sam skine kad ga spojis na net).
@ 512bit.net: Btw imas tih diskova za 10 kuna ili link na oglas ? Ili doma na lageru, dam ti ja 100 kuna odma za 10x500Gb ispravnih mehanika kakve si naveo, nije da ih trebam ali za tu lovu to je jebena prilika

Imam dovoljno mehanike vec za svoje potrebe ali samo zato jer imam par frendova u branši koji mi outsourcaju stuff od svojih firmi kojima je svejedno dali ce se to podjeliti ili uništiti pa onda to dođe do mene za cijenu pive ili đabe, ali sumnjam da vecina ekipe ima takve opcije besplatnih diskova ili diskova po 10 kuna. Ofc možda brijem, ispravite me i uputite di se to nabavljaju pol tere hardovi za 10 kuna plz