View Single Post
Staro 05.07.2021., 12:46   #4533
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
@trekkie
Bilo bi dobro okrenuti floppy kabel da više zraka dolazi do kartice. Vidi na kolko se grije kad vrti neki 3dmark 1-2h u zatvorenom kućištu Imaj na umu da tu toplinu gutaju sve ostale komponente i da im ne odgovara takva klima ^^ Ja bi maknul metalne brackete oko kartice i napravil tunel do prednjeg ventilatora, lifeSpan++
Da mogu, stavio bi ga bočno ili nekako drugačije. Ali idioti su stavili Floppy konektor na samo dno matične, valjda misleći da nitko ne bude koristio floppy (i/ili IDE) na S775 mašini. Isti layout sam viđao i na AM2/AM3 matičnim, valjda su digli ruke od legacy konektora očekivajući da ljudi budu spajali sve na SATA.

Što je glupost, ne možeš ni napraviti particiju diska bez floppy diskete. Fair enough, sigurno postoji neka fancy moderna metoda sa ethernet vezom ili USBom, ali jedini pristup kojeg ja znam je A:\FDISK.exe a za takvo nešto trebaš floppy

Možda si jednog dana zamijenim tu 8600GTX za 8800GT (ili jače) sa aktivnim hlađenjem, pa riješim problem hlađenja ali i nadogradim sleeper ... dvije muhe jednim udarcem

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Nisam zaboravio na temu (i društvo), škicnem svaki dan kaj pišete samo kaj nemam vremena za ništa korisnog raditi ;
Dobro je znati

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Kaj WinFast nije Leadtekov naziv za grafičke? Ovo je Point of View,... no opet to ne znači da i za jedne i za druge ne radi ista tvornica dijelove ili da su obje tvrtke zapravo jedna samo sa više podbrandova da ponuda bude šarenija
Je, Leadtek WinFast... Ali su fakat iste, pogledaj i sam:

Odlična grafa by the way, jedna od rijetkih koje sam si ostavio... U stvari, želio sam je staviti u jedan od Adisona ali nažalost VGA je previše u stranu, i VGA utikač od monitora ne stane. Ironično, da je lošiji model i da nije "ViVo" ne bi bilo tog problema!
  Reply With Quote