View Single Post
Staro 11.02.2021., 11:51   #2734
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Ne znam ja nista o nikakvim p2 slot1 mašinama, necemo sada tu o parama javno Ali i dalje stojim kod toga da je 200 kuna bila i vise nego dobra prilika za p2 rig (cak i uz prijateljski popust)
Naravno, sve "hush, hush"

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Haha to definitivno. I ak cujem neki ovakav info opet budem vas izvjestio (posebno kad vidim da niste na fejsu), pa i kolega Becar /Alibaba je tamo na grupi dilao hardver i kucista pa je ispao super lik, da sam sutio ne bi imali sada ove dodatne Adisone niti onaj unicorn cd-rom

A istina ni ja ne bih imao Voodoo2, iako mi to nije bila namjera, to vise gledam kao karmicku nagradu za pokusaj da pomgonem kolegi :P
Ma apsolutno, ništa ne velim. Ali sam uvijek razočaran kad vidim da neki koriste ovaj hobi za osobne interese. Kolega Alibaba / Becar je sasvim fer, pa i više od toga. I u stvari, razgovarali smo dugo na telefon, baš o ovoj temi (profiterstvu i dizanju cijena), ali to je već priča za sebe.

Ali da je 100kn previše za P2 procesor, e pa to definitivno je! Još da je 100kn za njegov Celeron, i još barem 200-ak kn za matičnu i evo ti 400kn za matičnu sa procesorom (bez ičeg drugog) kojom logikom ne bi mogao sastaviti cijelu konfu ispod 500, 600kn najmanje...
  Reply With Quote