Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.12.2020., 15:24   #53280
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Stavio sam nove ATE diskove i pločice i od početka cvile pogotovo kad kreces prilikom hill assista,znas kad se otpusti kocnica na uzbrdici ili kad kocis kreces svako malo. Valjda nisu dobre za moj auto. Nakon 10000km pocele su tresti pri kocenju na velikim brzinama od 120 nadalje. Nakon 20tkm se to smirila. Sljedeci put uzimam textar ili trw pa cemo vidjet,vjerojatno je danas sve to vise manje isto.
Ma tad je bilo original Hyundai diskovi i plocice.
Kasnije su isle mahom ATE plocice. Sada su promjenjeni diskovi (mozda/vjerovatno ATE diskovi), ali znam da su Brembo plocice jer sam ih zganjao na nekoj AutoKresi akciji.

Rezime, sada mi Brembo hoce kod onoj inicijalnog dodira plocice i disk lagano zacviliti. Jer je sada vec sve nasjelo jedno na drugo, no bmk.

I da, meni nije treslo kad je rostalo. Niti je gubilo na intezitetu kocenja, ikada.

Burko je offline   Reply With Quote