13.02.2019., 11:45
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor mamutarka
evo ti moje isksutvo kupovine rabljenog uvoza (citroen C5 2012.), firma TRANS AUTO, kupljeno prije 3 godine
došao tamo, auto ko nov, 80k km u 5 godina, unutra nema točkice, izvana nema točkice. odvezen u citroen ovlašteni tratinska, dijagnostika i pregled, besprijekorno, kupljen
nakon par mjeseci zamjena dvomasenog zamašnjaka, potisnog ležaja i što ide uz to ~ 1000€
svako malo ulazi u safe mod i nemože se vozit, greške na diznama, svaki put druga dizna (3 od 4 dizne stalno zajebavaju), zamijenjene 3 dizne, 2000kn svaka + ruke = preko 1000€
eto, nakon toga auto stvarno jeste besprijekoran, ali da sam u početku najebao jesam, garanciju ne daju nikakvu u trans auto
dal su dirali kilometre neznam, ovlašteni u tih 5 godina ima sve servisne intervale zapisane i po tome je sve uredno
idući put ću puno, puno detaljnije gledat i pazit pri kupovini rabljenog, i odvest kod 3 mehaničara, ne jednog
|
U hebote, koma. Viš, gledal sam taj Trans Auto, čak sam čital da su pojedinci zadovoljni koji su tam kupovali.
Sranje je to skroz, oči otvorit dobro i dobro se raspitat, a najbolje bi bilo dok imaš vezu neku..
Recimo, ovaj oglas, ima i na njušci..
https://www.facebook.com/pages/categ...2810298033269/
Samo kaj je ženska iz Kaštela, skoro sam otišel dolje auto gledat 
Nabavlja odlične aute, provjerene, full dokumentacija, kupljene na aukciji i kolko pratim, jako brzo odlaze auti koji su na oglasu, cca tjedan-tjedan i pol na oglasu.
Ženska se čini ok, a i dost ju hvale, bar ovi koji su kupili aute od nje.
|
|
|