Citiraj:
Autor trouble
Dobar si, to često ljudi rade koji se prvi puta sjednu u automatik nakon manualca. Jednom sam frendu dao E klasu i sjeo se na suvozačko i jedva ostao živ....s trzajnim povredama vrata 
|
jesi kad vozio karting? (kocis liejvom/desnom gas) jesi vozio kad autosimulacije na pcu s volanom? isto tako, jel? I kada si prebrikas u glavi da to mozes raditi i u autu, rezultat je fenomenalan.
i ja sam prvi put u automatiku opalio po kocnici, i to ne odmah, nego nakon nekog vremena kad sam se vozio kroz neki kvat i trebao naglo stati da se okrenem, i refleksno mi noga poletila na kvacilo.
nikad vise nakon toga.
Citiraj:
Autor Colop
Mene više smeta što kada koristiš BT i oni izvan auta čak i sa zatvorenim prozorima uredno čuju što se priča.
Hodam neki dan po Vukovarskoj, tip u X3 se taman svađa sa ženom čiji je red prošetati psa 
|
to su seljoberi koji su 1: gluhi 2: ne znaju smanjiti glasnocu
Citiraj:
Autor 1v@n
Ajmo sad na vrhunac...
1. i 2. Da, lakše mi je stisnuti kuplung na sekundu/dvije i promijeniti brzinu / izbaciti u ler nego držati lijevu nogu u istoj poziciji cijelo vrijeme.
3. Po ravnom izbacim iz brzine, na uzbrdici / nizbrdici povučem ručnu.
Još na kraju i kočnice štedim jer kočim motorom i ne moram ih koristiti za puzanje po pol metra u minuti.
Ne kužim, valjda nisam normalan ako radim nešto drugačije od vas trojice? 
|
1500km u automatiku je nista. Ne mozes donositi sud na temelju par dana voznje. Automatik je medju Top5 izuma auto industrije.
I kako sam gore pisao, nitko ti ne brani da ne kocis lijevom a desnom gasiras. I meni nekad dosadi samo desnom sve raditi pa se prebacim.
Naravno da smijes staviti automatika u ler na semaforu.