Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.03.2018., 10:13   #35084
Alister
Premium
Moj komp

Alister's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
2001. 2.7 V6 Biturbo 286k km
1250 plus davanja aukcijskoj kući i porez, ispalo 1600 dolara.
Reko aj uzet ću ga, treba mi zanimacija.

Izvana je skroz ok, ima par kozmetičkih nedostataka, ali niš loše. Unutra je u odličnom stanju za kilometražu i to je ono što me privuklo. Ništa nije poderano ili izgrebano.
Jedini veći problem je zračni jastuk na prednjoj suvozačevoj strani koji pušta. No to sam već naručio novo. (200CAD oba prednja)
Više manje svima to ode s vremenom jer guma ili brtva postane porozna. Posebno suvozačev prednji jer on u pravilu i najviše radi.

Glavno da niš ne kaplje ispod njega jer ti 2.7T motori su poznati po tome da vole curit.

Ovo su fotke od prvog dana, kad ulovim vremena malo ga oprat i sredit. Ispolirat aluminijske felge i trim. Izgledat će puno bolje.
Lak nije nigdje oštećen, getriba radi fino i glatko šalta iako bi radije da je manualac. No ionako ga ne mislim imat dugo
Iznenadilo me kad sam u pretincu našao kompletnu dokumentaciju i promo materijal za auto. Također sav originalan alat je još uvijek u autu
Ne znam kak je preživilo obzirom da je auto star 17 godina

Auto je brutala, a sada te lijepo molim nemoj nam više slati takve stvari, samo nas podsjećaš u kojoj rupi mi živimo
Alister je online   Reply With Quote