Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.03.2018., 23:51   #35005
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Tu u centru izmedju ars medike i kastanjera je mali pariz vec sam dobio pozdravne ogrebotine, jebomepatak, a proslo desetak dana tek...
Svakodnevno sam na toj relaciji jer mi imaju moji fotokopirniu dole...ono je show, jučer gledao kako lik nije imao parkinga pa naguzio lijepo do tabele nekog BMW..mislim da je popizdio lik kasnije.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Drugi mentalitet, vjerojatno vam je i bolji standard, a kod mene prosjek starosti auta na parkingu 12 i više godina i nitko ne pazi kako parkira. Postoje ljudi koji iz obijesti grebu sve imalo novije aute, zovu pauka čim netko zagazi na stazu jer mu metar širine nije dovoljno da prođe itd. Neki dan je lik izlazio iz parkinga i spucao drugog iza sebe da mu je cijela vrata udubio. Par mjeseci ranije je jedan drugome razvalio blatobran. To je ono što sam ja vidio, a pitanje koliko toga inače bude. Problem je što mi je naselje dosta blizu centra i parking je besplatan pa dolazi hrpa ljudi izvana, parkira bilo kako i ode dalje. Da je to manji privatan parking, ne bi bilo nikakvih problema, Civic bi već bio tu.
Vidi ovako, ja sam parkirao na kiši ispred zgrade, pustio 1.5m prolaza kao i svi...razlog? Morao klinca nositi i masu stvari pa da ne hodam po kiši...neki susjed mi je pustio trag od 1.2m sa ključem...trebati će farbanje vrata i blatobrana. Jbg, ljudi su govna, što ćeš.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote