13.03.2018., 22:29
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Živim u krugu 150m od bolnice, što znači velika protočnost automobila oko zgrade. Na dva auta, na STu nemam nikakvih crtica, a na C3 ima par...jbg, ako gledam tako, ne bih nikada imao novi auto, koliko puta su mi na C3 kod peveca pustili crte...
|
Drugi mentalitet, vjerojatno vam je i bolji standard, a kod mene prosjek starosti auta na parkingu 12 i više godina i nitko ne pazi kako parkira. Postoje ljudi koji iz obijesti grebu sve imalo novije aute, zovu pauka čim netko zagazi na stazu jer mu metar širine nije dovoljno da prođe itd. Neki dan je lik izlazio iz parkinga i spucao drugog iza sebe da mu je cijela vrata udubio. Par mjeseci ranije je jedan drugome razvalio blatobran. To je ono što sam ja vidio, a pitanje koliko toga inače bude. Problem je što mi je naselje dosta blizu centra i parking je besplatan pa dolazi hrpa ljudi izvana, parkira bilo kako i ode dalje. Da je to manji privatan parking, ne bi bilo nikakvih problema, Civic bi već bio tu.
Citiraj:
Autor OuttaControl
|
Pa ovo nije loše, ali se bojim sranja koje smo imali sa starim Focusom isto kupljenim na akciji, tko zna što su ti auti prošli...
EDIT: Sad sam proučio detaljnije, to je isto kao stari Focus 1.6 Trend Plus kojeg smo na akciji platili ravno 100000 kn tako da je ovo malo skuplje. Cijenu su spustili jer je dolazio novi model, tako i sada, rješavaju se vozila sa zaliha, testnih, demo itd.
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2018. u 22:37.
|
|
|