View Single Post
Staro 08.03.2018., 14:18   #4611
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ko što napisah, nigdje nisi napisao u kojem razdoblju će se nešto zbiti, pa ono, tu možemo podvući crtu i reći da bi ubuduće mogao konkretizirati svoje navode.

Ne znam zašto bi ti meni imao pravo reći kako nemam što pričati s trejderima koji imaju drugačiju strategiju.

Iznosim neka zapažanja koja sam uočio kod tvojih postova, a to je generalno da svaki put kad se nešto počne događati postoji neki novi razlog iz tvoje perspektive zbog čega se događa, a koji uopće nije bio promatran prilikom prethodnog predviđanja. Sad se odjednom zna da će čovjek iz mtgoxa dumpati veliku količinu btca. Na temelju čega će on to morati napraviti? Mora li isplatiti sve dugove, koliko iznose dugovi, koliki rok ima za vraćanje dugova, sve su to pitanja koja su neistražena i ovakvim vijestima se širi FUD i podupire okolnost u kojoj će se onda možda odigrati tvoj pad/reset.

Predviđanje odbijanca na 10k 2.2.2018 u narednih 24h (sa 8000 na 9500), pa to su i vrapci na grani očekivali.
Mene interesira smatraš li da će sad ovih 5k koje se predviđa već 2 mjeseca (i nikako da dođu), stvarno trajati 3-4 godine? Kako to da odjednom tvoja strategija uzima u obzir tako dugačak vremenski interval?