Citiraj:
Autor Tvrdi
Kepeca nisam ja prvi spomenuo, već je netko drugi mene nazvao kepecom, sve si pobrkao. Vrati se par postova unazad i pročitaj tko spominje kepeca. Možda bi ti trebao pročitati pravila foruma obzirom kako se obračaš drugim forumašima a vidim da si to činio i na drugim temama gdje si upozoren na to. Očito si konfliktan pa bi ja sad prestao raspravu s tobom.
|
Dobro sam, dođi da te zagrlim pa da vidiš koliko sam dobro.
Ja za razliku od tebe nisam konfliktan, ne pišem posovke/cenzurirano i najvažnije od toga bez tri točkice

Na žalost, tvoji postovi se baš vide iz aviona. Samo što nisi razumio, drugo ne razumiješ i dalje,treće. Nikad nećeš urazumiti na to što ukazujem problem. To je veliki problem.
Tko to mene upozorio u drugim temama? Opet piješ rakiju u stilu Miroslave Škore i pobrkao s nekime? Mislim da si ljubomoran.

Haha "desing by Tvrdi"
Citiraj:
Autor Pupo
Nemora bit da curi, moguće da ima vode u ulju.
|
Ako smatraš da si neku prekuhao, recimo kada si razradio nove pločice dovoljno je ispustiti malo tekućine iz kliješta i naliti malo nove gore u posudu. To je dobro za napraviti jer vruća tekućina lakše navlači vlagu na sebe, a ne moram promijeniti kompletnu tekućinu.
Citiraj:
Autor Tvrdi
Gledajte, možemo reći da se o ukusima ne raspravlja. Ali ako imaš para da možeš birati. Pa koji CENZURA voziš cijei život isti njemački auto pa samo mijenjaš verzije godišta. TO mi nije jasno. Nekoć davno sam si uzeo Prelude od frenda. Nije ih bilo baš tak puno na cestama. Ali zato su svi vozili calibru i kockicu. I meni se čudili ko pura dreku. Da kao "vid japaaanac, kakvo ti je to auto i sl opaske". Auto je išao ko blesav i trošio ko đubre (tad benga nije bila skupa) ali sam guštao. Imao sam nekih 2 tjedna a4 od frenda koji je radio u jednoj auto kući. Firmin. kvatromilCENZURA. Auto je išao brutala, ne osjećaš kak ideš brzo, hrpa konja. Ali da ga CENZURA nisam tak guštao ko u staroj preludici. Neznam.
Sad kad si malo razmislim brijem da bi u usa uživao. Ova mazda koju sad imam dijeli platformu (ovjes itd) s Focusom, Golfom i Giuliettom. Nekak sam se tim vodio.
|
Ah , što reći Tvrdi??