Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2017., 20:43   #26450
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Misliš kazaljka temp. motora ode u crveno?

Onda je otišla brtva glave jer očito se auto ne vozi kak bi trebao

Na mom turbobenzincu kod većeg opterećenja poraste samo temp. ulja sa normalnih 90 na 110-120 stupnjeva, a prije nego stanem ili ga ostavim u leru ak baš moram odmah stati, ili prije stajanja smanjim opterećenje da padne temp ulja.
Najduže sam odvrtio 800km u komadu preko brda i dolina.

Isto dok je hladan, ne ganjam ga preko 0 bara tlaka turba dok se ulje ne zgrije malo.
Iako kazaljka temp. motora prva dosegne dostigne sredinu, kazaljka temp. ulja je još na 60 stupnjeva.
I tak bi se turbo benzinac morao voziti i trajat će jako dugo

Šta je s ovim mišljenjima na ovoj temi? Kad se nekome dirne u preferiranu marku onda odmah je netko nesposoban i ne zna voziti?

Frend je obiteljski čovjek, vjerojatno stariji nego pola ovog foruma i ne ganja se niti išta. A ovlašteni servis na njegovom autu i još nekolicini ne zna/ne želi riješiti problem.

Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Šta volim takve padobrance.

0.9 eco boost motor je par godina zaredom bio motor godine i sad se odjednom pregrijava nakon 500 km autoputa.

Neispravan mu je auto i točka.

Downsizing je za one koji nemaju para za pošten motor. Kod mene 0.9L može eventualno za vrt okopat.

/trollmodeoff

Ali da, napraviti jeftini turbo motor ne može biti bez posljedica jer turbo motori ne smiju biti jeftini. Hint: VW mala TSI smeća.