View Single Post
Staro 24.12.2016., 17:19   #3211
Igneos Eructid
običan user
Moj komp

Igneos Eructid's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Boky1985 Pregled postova
Nakon dugo vremena pokrenuo Open Transport Tycoon Deluxe. Ako je netko ikad čuo za tu igru.
Da čuo. Ne znam koji bi joj epitet dodijelio, osim možda "slatka" Ali baš slatka. Kreneš sa željeznicom, odabereš parnu lokomotivu jer je još uvijek pouzdanija od dizela, pa se zajebavaš oko izrade tunela i mostova i gradnje pruge s jednog na drugi kraj mape. Na uzbrdici se parna lokomotiva muči, pa rikne, pa srušiš pola planine da joj olakšaš- Pa skužiš da se robe nakrcalo pun kua, pa dodaš još jedan vlak, ali se sudare, pa skužiš da moš napravit dvi pruge ili zaobilaznicu na jednoj. Onda dobiješ koncesiju za prijevoz putnika, ali odrediš da bus ne ide nigdje dok nije krcat, ali se i najpouzdaniji busevi non stop kvare, pa odrediš da skupa s putnicima ide na servis svako malo Onda dođe konkurencija, pa im ogradiš njihovu stanicu svojom prugom, jer ne smiju preko tuđeg. Pa kako prolaze godine dobiješ električne vlakove, monorail, avioni lete amo tamo, konkord leti ko metak, prevoziš naftu brodovima, i postaneš mogul. Dva puta sam je prešao i igra je jednostavno slatka. Glazba je isto super, a igra je mukte i da se igrat u multiplejeru. Možda i ja još jednom zaigram, ali sad sam se uhvatio ESO.
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote