Citiraj:
Autor Ag008
Iskon se ovdje zeznuo jer je definirao maksimalnu brzinu paketa kao 50Mbps. Paket se zove Iskon NET 20-50 (20-50mbps).
....
Maksimalna brzina paketa od 1-100Mbps (kako god oni nazvali paket) je 100Mbps, i moraju isporučiti od 100Mbps 70%, ako ne isporuče, mogu promijeniti paket, ali ti ne moraš prihvatiti već možeš raskinuti ugovor.
|
Iskon se zeznio ? Daj molim te... zeznio se Milanovic kad je mislio da ce dobiti izbore ili Karamarko kad je mislio da moze shebati onog psihica Petrova

To se zove zajeb.
Ne kuzis da u 20-50Mbps nema promjene paketa nego rusanje u razred 20/1, 30/5, 40/7 i 50/10.
Pa ajde pametnjakovicu... ajde promjeni si paket sadasnji u taj novi 20-50 i onda trazi za 1mj raskid jer ne dobivas 70% od 50Mbps.
To je u tvoju korist, bices slobodan od ugovorene obveze ko ja sad recimo... koristis i dalje usluge takve kakve jesu ali si fraj i cekas bilo sta drugo povoljnije ili neku akciju.
Dakle ja sam raskinio ugovorenu obvezu po starim uvjetima a ti tvrdis da se Iskon zeznio i da se moze i po novim uvjetima jer se nece dobivati 70% od 50Mbps.
Predji na novi paket, uzmi popust i raskini ugovor nakon 1mj,
dokazi svoje tvrdnje i teorije
Ja sam svoje dokazao sta se moze i kako se moze... ti si na potezu