Citiraj:
Autor legija
Odlican. Pored clia,fabije i fiat brava ovo je lađa od auta.Gledam malo frend ima bmw 3 karavana iz 2003 godine po meni je peugeot udobniji puno.Auto lijepo ide u zavoje. Sada jedino moram provjerit neko lupkanje u zadnjem kraju ocito neki stabilizator otisao to mi je decko rekao prije kupovine da treba vidjet. Inace sve ostalo je super. Sta se tice opreme ima opreme sta nemaju vozila iz 2015 godine. Potrosnja mu je malo veca blizu 10 litara ali posto cu ja raditi godisnje oko 7000km maximalno to i nije tako strasno. Ovo ce biti vozilo za gustanje kada dodem sa terena i da uzivam u njemu. Sve mislim ostaviti serijsko kako je i takav mi se jedino auto svida. Jedino cu vidjet ako ikako budem mogao ga spojim usb na cg changer otraga pa tako da nebi radio na kasete ni dirao
|
Dobro, svjestan si da uspoređuješ 3 klase auta koje su različite kao mrkva, jabuka i lubenica?
Naravno da je lađa za takve aute. Usporedi s istom klasom. No, nebitno, htio si auto, kupio si auto
Nek si zadovoljan, to je bitno...Tu piše na što treba paziti, pa eto, imaj na umu
http://www.honestjohn.co.uk/carbycar.../?section=good