View Single Post
Staro 02.07.2016., 18:51   #1019
Bariarnil
Aiden Fierce
Moj komp

Bariarnil's Avatar

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
A daj ti tu grafu fino vrati, nek ti vrate kune nazad i pricekaj neku nereferentnu saphire, msi, asus, stogod ti pase.
Vidis da nes nije u redu s njom, vracaj to dok mozes.
Grafa mora u 2d i 3d radit normalno bez ikakvih titranja i slicnih gluposti koje se tebi dogadjaju.

A ovi sto se kolju oko ovog da nevidja ima pravo na risitasovih 3,5gb rama i ati na ovo silovanje pci-e....a svaka vam cast, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji X brand brane kao rodjeno dijete... Jel to sami sebi opravdavate kupnju ili sto?

Ja sam u najblaze receno popi*dio kad sam saznao da sam kupio podvalu od 3,5gb rama. Na kraju sam se smirio kad sam skuzio da grafa drobi sve igre u 1080p bez problema (dobro ne sve, bas sada igram quake preko darkplaces source porta sa epsilon HD điđama i ako stavim na ultra, komp mi place ide sve u 30 i manje fps-a, ali sto to izgleda dobro).

Ovo mi je najskuplja graficka koju sam plati isto koliko i ps4 skoro na dan izlaska, i prisjelo mi je kad sam saznao da sam kupio macka u vreci.

Ugl, pomirio sam se s tim, grafa zasada radi dobro, i zadovoljan sam.

Ali evo buraz ima neku XFX 6950, i bas si mislim da bi mu jedna nereferentna 480 sjela ko budali samar

Haha dobro sam se nasmijo hahah