Citiraj:
Autor Old Iggy
Ovom služi takav ovjes. 
|
Bome nije samo za to, ja ga imam na A8 i nevjerojatno je koliko je auto udoban naspram ostalih auta visoke klase istog godista koji su na "standardnom" ovjesu ili c5. Nije tu samo stvar visine (ne znam kako je na ovim sto struzu po podu radi slikanja) ali kod mene sa visinom se mjenjaju jos neki parametri tipa tvrdoća,,, na jednom mjesu postoji pruga i prelaz nije dobro napravljen pa na brzinama preko cca 70 postaje odskok,,, ovjes je bio namjesten na "comfort", odvojio se cijeli, obije osovine, pri sljetanju je nabio prednji lijevi do kraja da sam mislio da ce otpasti nesto

nakon par dana, ista dionica, 40 kmh brže, ovjes na "dynamic" (maximalno spusten i tvrd) obje osovine u zraku, nije se nabio do kraja nigdje (pri brzini gdje na comfort se odvoji na dynamic su svi kotraci uvijek na cesti).
sto se dizela tice, najjaci kojeg sam dobio je bio s klasa 2011 450 cdi, a solidno vrijeme smo bili poravnani ^^
sto se zvuka tice, cuje se gore od clia 1.2, ubijen je skroz dok recimo s5 galami solidno a ista je masina, tako da samo jednom odvojili auspuh na selini iza katalizatora i srednjeg lonca, zvuk je bio strava, nije nista rondalo i td ali mi je krenilo ici na zivce nakon 3 dana pa sam vratio,,, zato mi ni na CBR-u nije akrapovic nego serijala, nakon nekog vremena ide na qurac, barem meni