Citiraj:
Autor -^sato.
Evo dosao danas RT-N18U, odmah sam bez problema postavio ruter prema ovim uputama iako mi je to da se prvi put susrecem sa spajanjima/prespajanjuma rutera.
Maxtv i voip rade normalno jer je na ZTEu PPPoE pass-through na ON i manual connection mode.
Jedino bih volio da mogu prebaciti maxtv na ASUSa jer mi je STB i LG TV spojen jednim kabelom pomocu splitera tako tv nije na istoj mreži pa nemogu upravljati smartfonom, dali bi se dalo sto inkonfiguirati tu?
Eto, jedino sto mi je zao i sto sam tek danas vidio da ovaj nema modem tako da se ZTE nemogu kompletno izbaciti, ali to je moja krivica i sto sam novi među mrežama.
Iduca kupnja ce biti DSL-AC68U i izbacivanje ZTE-a...
|
Mislim da ću i ja ići na tu opciju jer mi na ZTE nedostaju opcije za static routing unutar LANA. Možeš li molim te provjeriti na tom ASUSu je li ima pod static routing opciju za Interface LAN ili BRIDGE? Na ovom glupom ZTEu su to zaključali samo za WAN.
Također, koji ti je default gateway na asusu (drugom routeru)? Prema ovim uputstvima koje si linkao vidim da je default gateway za drugi router 192.168.2.1, ja bi rado da mi to ostane na 192.168.1.1 jer imam hrpu uređaja koji su već složeni sa statičnim adresama koje počinju sa 192.168.1... pa da to ne mijenjam sve.
Kada se na ZTE-u isključi DHCP server, da li se onda ovaj 192.168.1.1 gateway automatski briše, pa ta adresa ostaje slobodna za drugi router?
VOIP i IPTV su na drugim ETH konekcijama unutar ZTE-a, mislim da njima ne treba taj default gateway 192.168.1.1?