Citiraj:
Autor Old Iggy
Prošao sam par desetina tisuća milja na njihovim cestama, vozio po gužvama istočne i zapadne obale i nisam nikad vidio niti jednog "luđaka" kakve dnevno viđam na našim cestama.
|
E pa ja vidio. Mesačusec i Kolorado ih pun...
Sve pršti od vozačke kulture pa zato drotovi prilaze sa otključanim Glockom kad traže vozačku. Vjerovatno zbog Cribsa i Bloodsa koji poštuju sve zakone,nikom ne naprave cutoff i čekaju zeleno prije driveby-a
Citiraj:
Autor Old Iggy
Ako se voziš po pustarama naravno da ćeš se nagledati praznih cesta. Ajde se provozaj u rush hour po LA, SF, NY.... Tad ćeš shvatiti čemu automatik, zašto je izmišljen TA na radiju i slično.
|
Usporedio sam gradove veličine ZeGea u kojima sam bio,ne gradove veličine 5 hrvatska na površini 1/4 Hrvatske. To je jasno ko dan da ispadaju sa ceste.
Drugo bio sam vlasnik cijele linije Mercedesa iz 90',w124,w201,w140(s600 v12) i na kraju okan,svi su bili automatici. Shvatio sam pros and cons bolje nego većina foruma.
Citiraj:
Autor Old Iggy
|
Jesam,igrač nam je igrao u Colorado Rapidsima,dobio je stan u čisto finoj četvrti...aspendžije na kvadrat
Citiraj:
Autor Old Iggy
Kažeš, reklame?   
Ajde do prvog salona i vidi. Web stranice. Službena dokumentacija.
MPG je zadnjih 20 godina "a must". Čak su me upozoravali na MPG kad sam zagledavao Vipera.
|
Normalno,zato sam i reko da su blesavi u prvom postu....do 90ih ih je biolio qrc za MPG,danas ti teotviraju to na čelo maltene,poanta moga prvog posta.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Naravno da je bio na petoj strani prospekta. No probija se naprijed jer je problem sve veći. Što misliš zašto imaju tone elektro / hibrid vozila na cesti, dolaze dizelaši i slično?
|
Normalno,pogledaj prethodni odgovor
Citiraj:
Autor Old Iggy
Baš radi MPG stavke... 
|
Da,baš radi MPG stavke. Vjerujem da nisi tada bio u USA al ko zna,možda si prelistavao STARTove sa kraja 80'ih