Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2015., 22:47   #18702
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Točno tako. I stoga imaš tri trake na ulasku i izlasku (kad govorimo o Remetincu), nemaš posebno odvojenu traku kao kod onih koji su građeni tako.
Dvije ... treća, krajnja desna je odvojena onim gumiranim komadima zbog čega formalno imaš odvojenu traku iako kad je građen nije tako zamišljen i zbog toga sam ranije napisao da imaš dvije ulazne trake u rotor

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Vidi se bez problema, samo treba malo prakse. Ja uredno idem skroz u lijevu ako idem na drugi ili treći izlaz van. Pretekneš sve u srednjoj, promijeniš trake i vani si. A kako su u pravilu ovi koji kreću iz srednje spori, nikakav problem. Ako je traka prazna, ući s 50 nije nikakav kunst.
S ovim se slažem, treba samo izdaleka pratiti kretanje vozila u rotoru i znati procijeniti njihovu brzinu (procijeniti namjere je nemoguće), a i vidi se između metalnih branika, samo treba gledati na prava mjesta zadnjih 20-30 metara prije rotora.
Usput, krajnja lijeva traka je najsigurnija za ulazak u rotor jer imate dvije trake na izbor kako dalje ako postane gusto (ima video i zašto u jednom starom postu)... a ako je baš jako gužva pa se nemre prestrojiti, nije ni problem krajnjom lijevom (unutarnjom) napraviti jedan krug po rotoru.
bertone je offline   Reply With Quote