Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.11.2015., 14:38   #17642
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Da,tvrdio je i da reparira Landi injektore pa je na kraju bilo da ipak nisu reparabilni. Svako ima svojih mušica. A Miro je za Atiker je bio upitan od strane forumaša o iskustvima sa njim,nije se hvalio. Kad smo već kod činjenica...jel... ili možda postoji forumsko pravilo da lik ne smije odgovoriti na pitanje ako se radi o sustavu koji on zastupa? Ako je tako onda se ponizno ispričavam šta sam ga spominjao. I onda se nađu nekakvi forumski kreteni tamo koji tamo zuje bez meda i čovjek a i mi ostali ostanemo bez informacija jer ga je neki troll isflejmao....

I za flash lube je ekipa došla do zaključka da je...MAGLA. Pogotovo oni svi kojima ventili i dosjedi ventila ostaju u savršenom stanju po 100-200k kilometara i bez flash lubea. A nema na svijetu ni jedne znanstvene studije oko toga da Flash Lube spašava zazore ventila. Možda(a možda i vampiri postoje?) usporava simptome VSRa ali da spašava....ne.
Ajd samo linkaj gdje su došli do tog zaključka, jer ja to ne mogu naći.
Pod time mislim na referentnu ekipu sa forum.hr-a (Tidala/Tryer, Sonata-lpg, miroslav.k). Trolovi na LPG podforumu tipa BECO to nisu.

Osobno ugradio bi FL u svaki auto koji nema hidropodizače.
Dakle praktički svi benzinci osim Fiata
A ni za Fijate sa multiair tehnologijom nisam ziher.

Nadalje, što se samih ventila na motoru tiče, ako nema hidropodizača, to znači da se ventili štelaju.
I to bez obzira vozi li auto na plin ili na benzin.
Plin samo skraćuje intervale.
To što 90% majstora tvrdi da se ventili ne štelaju od Zastave101 je drugi par rukava.
Tvrde i da se ulje u mjenjaču ne mjenja nikad.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 11.11.2015. u 14:45.
Pomo je offline   Reply With Quote