Citiraj:
Autor trouble
Da,tvrdio je i da reparira Landi injektore pa je na kraju bilo da ipak nisu reparabilni. Svako ima svojih mušica. A Miro je za Atiker je bio upitan od strane forumaša o iskustvima sa njim,nije se hvalio. Kad smo već kod činjenica...jel... ili možda postoji forumsko pravilo da lik ne smije odgovoriti na pitanje ako se radi o sustavu koji on zastupa? Ako je tako onda se ponizno ispričavam šta sam ga spominjao. I onda se nađu nekakvi forumski kreteni tamo koji tamo zuje bez meda i čovjek a i mi ostali ostanemo bez informacija jer ga je neki troll isflejmao....
I za flash lube je ekipa došla do zaključka da je...MAGLA. Pogotovo oni svi kojima ventili i dosjedi ventila ostaju u savršenom stanju po 100-200k kilometara i bez flash lubea. A nema na svijetu ni jedne znanstvene studije oko toga da Flash Lube spašava zazore ventila. Možda(a možda i vampiri postoje?) usporava simptome VSRa ali da spašava....ne.
|
Ajd samo linkaj gdje su došli do tog zaključka, jer ja to ne mogu naći.
Pod time mislim na referentnu ekipu sa forum.hr-a (Tidala/Tryer, Sonata-lpg, miroslav.k). Trolovi na LPG podforumu tipa BECO to nisu.
Osobno ugradio bi FL u svaki auto koji nema hidropodizače.
Dakle praktički svi benzinci osim Fiata

A ni za Fijate sa multiair tehnologijom nisam ziher.
Nadalje, što se samih ventila na motoru tiče, ako nema hidropodizača, to znači da se ventili štelaju.
I to bez obzira vozi li auto na plin ili na benzin.
Plin samo skraćuje intervale.
To što 90% majstora tvrdi da se ventili ne štelaju od Zastave101 je drugi par rukava.
Tvrde i da se ulje u mjenjaču ne mjenja nikad.