Tema: Iskon
View Single Post
Staro 05.11.2015., 23:05   #3092
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
TV ti pojede oko 5mbps. Znači kako kažeš cijev ti može pustiti vodu do 37mbps po ovoj slici. Ako imaš trenutno pipu na 30mbps bez problema bi išlo na 35mbps.
Možeš uzeti bez problema, koliko mi se čini target margina ti je 6db (ako na 30 imaš marginu 10.7) i tih 37Mbps ti je stvarni maksimum koji bez grešaka, pucanja linije bi ti mogla parica izdržati.

A za uspješno funkcioniranje tv-a ne smiješ imati ES ili error sekunda kada usluga ne radi.

Ja ih imam a svaka ES ti se manifestira na tv-u da ti se zamrzne slika. Neka parica blizu moje me zahebava ili je neki drugi tehnički razlog.

Inače, nemam blage što mi rade na Kozali 11.11. Oko 7 ujutro neće biti usluge 15 minuta.
Ovo je neobično jer da je samo nadogradnja fw-a dslama to bi bilo u jedan ujutro, trajalo 5 minuta. Nisu ni promjene kartica. Vrijeme mi smrdi na nešto gdje čovjek fizički mora biti u centrali. Iako mi cijelu zgradu centrale preuređuju, nije ni premještaj na drugi kat centrale dslama jer je to nemoguće i duže bi trajalo. Tako da mi ostaje misterij što rade unutra. Možda neka packa kojoj sam ja žrtva da isprobavaju eksperimentalno najnoviji fw za zyxele a ovako zamaskiraju nadogradnju.

Najava radova na centralama u četvrti Kozala, Rijeka - 11.11.2015
Citiraj:
Dana 11. studenog 2015. godine, od 06:00 do 07:00h vršiti će se radovi na centralama u četvrti Kozala, Rijeka.

Za vrijeme radova očekuje se 15-ominutni prekid svih Iskonovih usluga.
Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.
Vaš Iskon.