Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.09.2015., 23:06   #16689
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
Nisam ni napisao ono jucer za mrtvi kut... i tako sinoc idem prema areni iz smjera istoka, blizi se spust ispod nadvoznjaka, 20ak sekundi snimam bisera u pezolu s lijeve strane i samo cekam kad ce krenut skretat u mene jer vidim da idiot ne gleda mrtvi kut, skretanje bez zmigavca, kao da je sam na cesti.

Ne mozes vjerovat koliko je takvih kretena svakodnevno na cesti. Nije ni cudo sto motoristi ginu svako malo :/
Motoristima bi bilo pametno imati svjetla upaljena po danu... Ne znam kako ti, ali znam da psujem i piz*im svaki put kad mi idiot od motorista vozi u mrtvom kutu sa ugasenim svjetlima... Em ga ne vidim jer nema svjetla, em ga tesko skuzim jer je malecni...

Moja preporuka SVIM vozacima je da ne voze u mrtvom kutu drugog auta, ili ako vec voze, neka pripaze jer ekipa moze krenut u prestrojavanje bez gledanja i eto belaja...

Postoje samo dva pravila u prometu iz realnog zivota koja ce te odrzat zivim... Postuj ova dva pravila i vrlo vjerojatno ces izbjeci beskonacno i jednu cudnu situaciju... Nakon ovih pravila mozes primjenjivati bilo koji clanak iz ZoSNC...

1. Brini se sam za sebe, ne ocekuj od drugih da ce se brinuti o tebi...
2. Veci i jaci ima prednost i tocka...

Poslusaj Kuzma & Shaka Zulu - Vozimo se vozimo, 2:16

Citiram:
Drajver u Juzini (Yugo) sa osmjehom na licu
Udria po gasu, izletia pred tricu
Postao je heroj, posta je mit
Na EKGu crta, zaculo se tiiiiit
Imo je prednost, bio je u pravu
Sada na Lovrincu odozdo gleda travu

Nuff said...

O biciklistima na avenijama niti necu, pored njih s gustom proletim vrlo blizu, vrlo bucno i vrlo brzo... Nije da nemaju biciklisticku stazu metar i pol udesno...

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Ja obožavam rejsere po Slavonskoj, ili Zelenom valu...
Semafori su naštimani tak da ako se normalno voziš, ne staješ
Rejseri ubrzavaju da stignu na svako crveno, koče i onda ekipa iza njih koja bi inače došla na zeleno mora kočit...sve se usporava al nema veze, oni su najbrži rejseri.
Zeleni val je namjesten na 45km/h, za one koji nisu znali...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4