Ma kužim jasno mi je to isto, samo ne znam bi li ovakvo danas išo testirat na svom kompu, šta ti misliš ? Ovo napajanje uptine te jačine od 1100W mislim da od prijatelja kompjuter ne koristi niti 400 znači to nije ni 50%, a on niti igra neke igre niti radi neke zahtjevne programe da bi napajanje uopće doseglo malo veće opterećenje, a ima u kompjuteru nekih 8gb neke low profile memorije i7 neki 2nd generation mislim,1150 socket ploča i gtx 560 ti grafičku, jedan disk i jedno 7 ventilatora unutra koja fakat ne vidim svrhu zašto su, al ajd ima HAF kućište od Coolermastera na vrhu onaj ogromni vent, napred isto neki veliki bočno 4 120mm mislim i iza jedan 120mm da puše van. Mislim radilo je takvo sa 4 napuhnuta duže vrijeme kod frenda i nije ništa bilo neobično niti je on znao da su napuhnuti dok eto nije došlo kod mene i ja ga probao i nije radilo više. A ovaj ventilator šta je iza i grebe od ovaj debeli kondić šta je zamjenjen imam varijantu da ga okrenem da ispuhuje zrak umjesto da upuhuje i stao bi jer su lopatice na drugoj strani onda, a ovaj drugi upuhuje pa ne znam oće to predstavljat kakav problem, mislim nije mi ni jasno zašto je bio okrenut da upuhuje zrak sa vanjske strane, sva napajanja ispuhuju zrak sa vanjske strane na napajanjima.
EDIT:
Sklopio sam ga i idem ga opet spojit na tester, al banana radio na testeru 2min i ugasim ga i opet upalim i tester se opet počne blesirat malo se upali pa ugasi, tako da ništa probat ću nekako mu nabavit novo il nešto smislit.